Er det lett å vinne penger på oddsen?

Vi i EnarmedeBanditter.com er ikke så veldig opptatt av betting, grunnen er ganske enkelt at vi syntes spilleautomater er mer morsomt men i våre artikler om hvordan vinne penger på casino og hvor er det lett å vinne penger så kommer vi ikke unna oddsen. For veldig mange tror faktisk at det er kjempe lett å vinne penger på oddsen og vi tenkte å forske litt rundt nettopp dette.

Oddsen er noe som veldig mange nordmenn er oppvekst med og ikke minst så har tipping stått høyt i mange familier. Det blir av veldig mange ikke en gang ansett som gambling, litt som andre pengespill i Norge som ikke bærer like mye tabu som f.eks det å spille på spillautomater. Vi mener at oddsen fortsatt er gambling, men det er jo ingeting galt i det.

Om du ønsker å spille på oddsen så kan vi anbefale deg å bruke ComeOn, klikk her for å få en skikkelig saftig bonus! ComeOn er uten tvil et av de bedre stedene å spille på!

Contents

Hva er egentlig odds?

Odds are really the probability that something will happen. When you bet on the odds, you can win money if you manage to predict how a match will go. You simply win when you manage to have the right result in a match, tournament or other event. In recent years, there have been odds on everything from presidential elections to e-sports. There are constantly new opportunities for how you can bet on the odds and what you can bet on.

Er det vanskelig å vinne på oddsen?

Nei, det trenger ikke å være vanskelig å vinne på oddsen hvis du velger kamper som har lav odds. Da vinner du mindre men du vil vinne oftere. De som vinner mye penger på oddsen det er de som klarer å ta mer risiko men gjøre det med kunnskap. De har kanskje satt seg veldig godt inn i en sport og dermed har bedre forutsetninger for å vite hvordan de forskjellige aktørene kommer til å prestere.

Problemet er ofte at hvis man er god til å spille på oddsen så blir man gjerne satt ned av bettingselskapene i hvor mye man kan spille for og hos enkelte så kan man bli blokkert. Det er dermed ikke lett å verken vinne penger på oddsen som god eller dårlig spiller. For de aller fleste spillere så vil dette ikke være et problem og det er kun de som spiller for veldig store beløper som vil bli påvirket av dette.

Hvor har de best odds?

Dette er veldig varierende og det kan endre seg raskt, derfor er de som er aktive på oddsen gjerne på flere bettingsider. Det gjelder å velge de aktørene med best odds for det man ønsker å spille. Det finnes flere norske oddssider som kan være gode for å holde oversikten på nettopp hvor det er god odds. Noen steder har gode odds på fotball og andre kan ha bedre odds på andre idretter.

Husk å spille ansvarlig

Det er veldig viktig at selv om du er sikker på utfallet av en kamp, turnering eller andre ting at du faktisk vurderer at du kan tape pengene dine. Det kan alltid gå den andre feilen hvis noe uforutsett skjer eller at noen har en dårlig dag. Spill derfor aldri for mer enn du har råd til å tape og ikke prøv å vinn tilbake tapte penger med lånte penger. Hvis du gjør dette så er veien kort til en avhengighet som du ikke ønsker.

Mistenker du å slite med gambling på enten spillautomater eller odds så anbefaler vi deg å besøke Hjelpelinjen og ta kontakt med noen som kan hjelpe deg.