Gratisspill

Hvis du liker å spille på nett, så vet du sannsynligvis at de fleste bookmakere tilbyr gratisspill når du registrerer deg. Disse tilbudene er satt sammen som et insentiv for å få deg til å spille hos dem. Noen ganger kan du til og med fortsette å dra nytte av slike gratisspill-tilbud etter at du har blitt kunde.

Dette er definitivt en vinn-vinn-situasjon, siden selskapet får deg til å spille med dem og du får et fint gratisspill ut av det. Det er imidlertid ingenting å si på at du må holde deg til én bookmaker – det er utrolig mange å velge mellom i Norge og Europa. Vi er her for å gi deg en enkel liste over tilbudene og hjelpe deg med å velge det som passer for deg.

Beste gratisspilltilbud

Read More
ComeOn
MIN DEPOSIT
Sett inn 100 kr og få 600 kr
MIN ODDS
MIN DEPOSIT
Kun nye kunder. Betingelser og vilkår gjelder. 18+. Gamblingtherapy.orgT&Cs Apply
MIN DEPOSIT
100 % forsterket gevinst opp til 5.000 NOK
MIN ODDS
MIN DEPOSIT
Kun nye kunder. Betingelser og vilkår gjelder. 18+. Gamblingtherapy.orgT&Cs Apply
MIN DEPOSIT
Plasser et innsats på 25 kr og få et gratis spill på 50 kr
MIN ODDS
MIN DEPOSIT
Kun nye kunder. Betingelser og vilkår gjelder. 18+. Gamblingtherapy.orgT&Cs Apply
MIN DEPOSIT
Sett inn 100 kr og få 500 % bonus
MIN ODDS
MIN DEPOSIT
Kun nye kunder. Betingelser og vilkår gjelder. 18+. Gamblingtherapy.orgT&Cs Apply

Contents

Hvilke Typer Gratisspill Er Tilgjengelige?

Denne delen vil hjelpe deg med å bestemme hvilke gratisspill du bør gå for. Siden gratisspill kommer i mange ulike former og størrelser, har vi satt sammen en guide for å hjelpe deg å forstå hvordan hver type fungerer. Hvis det er en ting spillere elsker, er det gratisspill. Det finner ulike typer gratisspill og bookmakere oppdaterer stadig tilbudene sine med ulike bonuser og kampanjer som nesten alltid vil inkludere et gratisspill.

De vanligste typene gratisspill inkluderer det som er kjent som Innskuddsbonuser, Matchede Gratisspill, en første innsats som ikke kan tape og andre tilbud som tilbud hvor du får pengene tilbake og garantert beste pris. 

I tillegg, hver gang det er et populært arrangement som VM i fotball, Super Bowl, NBA-finalen, Tour de France eller Wimbledon, vil bookmakere tilby gratisspill som er spesifikt rettet mot disse arrangementene.

Det er flere grunner til at spillere elsker gratisspill, og noen av disse inkluderer muligheten til å spille med andres penger, i dette tilfellet bookmakerens, sjansen til å plassere en mer risikabel innsats til høyere odds og dermed drastisk øke gevinstene dine, eller en mulighet til å sikre innsatsen din mot tap ved å dekke det motsatte utfallet.

La oss ta en titt på de ulike typene gratisspill og fordelene som følger med dem.

Bookmaker Gratisspill

Hver bookmaker på nett vil tilby gratisspill for å tiltrekke nye kunder. Gratisspillene som tilbys kan variere betydelig basert på hvilken kampanje de kjører på det tidspunktet. Vi har satt sammen en omfattende liste over tilbud som er tilgjengelige for nye kunder.

Beste gratisspill-tilbud

Gratisspill Som Tilbys I Form Av En Innskuddsbonus

Innskuddet du gjør matches som en del av gratisspill-tilbudet. Du trenger ikke satse noe. Det er nokså vanskelig å finne tilbud som disse, og finnes vanligvis bare i casinoer. Hvis du imidlertid finner et slikt tilbud, dra fordel ved å sette inn hele beløpet og deretter spre innsatsene dine over flere markeder i stedet for bare ett marked som vanligvis kreves for matchede innsatser. 

Matchede Innsatser

En matchet innsats er det enkleste og vanligste gratisspill-tilbudet. Når du plasserer din første innsats, vil innsatsen «matches» med et gratisspill fra bookmakeren. Matchede gratisspill tilsvarer som oftest 100 % opptil XX kr. Et eksempel er, med en matchet innsats på 250 kr, matches det du satser 100 % fra bookmakeren, og du vil få 250 kr gratis. 

Det hender at mindre bookmakere tilbyr lavere verdier, som en 50 % matchet innsats for eksempel. De krever dog vanligvis en større innledende innsats. For eksempel, en 50 % matchet innsats opp til 250 kr. 

I et tilfelle som dette må du satse 500 kr for å få 250 kr gratis. Begge tilbudene gir deg et gratisspill på 250 kr, men i det første tilbudet trenger du ikke satse så mye på en gang. Alle matchede gratisspill kommer vanligvis med en minimumsgrense for odds som du må satse på for å aktivere gratisspillet ditt – vanligvis på 1,5 – 2,0.

Matchede gratisspill er ganske like innskuddsbonuser ettersom de er knyttet til spillerens opprinnelige innskudd. Når det gjelder Matchede Gratisspill, matcher imidlertid bookmakeren spillerens originale innsats helt opp til det spesifiserte maksbeløpet.

Dette betyr at hvis en bookmaker tilbyr et gratisspill opptil 2000 kr, kan en spiller få et gratisspill på maksimalt 2000 kr hvis spilleren oppfyller kravene som er nevnt. For eksempel, hvis en spiller gjør et innskudd på 500 kr og oppfyller kravene, vil spilleren motta ytterligere 500 kr, i form av et gratisspill, som de kan spille med på husets regning. Hvis spilleren setter inn 3000 kr, vil spilleren fortsatt kun få de maksimale 2000 kr som tilbys av bookmakeren. 

Denne kategorien av gratisspill er også ofte knyttet til omsetningskrav som bestemmer hvilke krav til odds og hvor mange valg som må være inkludert på spillkupongen. Videre spesifiserer de fleste bookmakere et miniumsinnskudd som også må oppfylles, og dette ligger vanligvis på 100 kr til 200 kr. 

Matchede Gratisspill gis vanligvis når en ny kunde oppretter en konto hos en bookmaker eller som en del av en pågående kampanje for populære konkurranser som Premier League eller Champions League. 

Risikofri Innsats

Denne typen spill er ganske ny og tilbys kun av noen får sportsider. Vi liker denne typer spill da det er et fint og enkelt tilbud som gjør tipping mye morsommere, spesielt for nybegynne som ikke er vant til gratisspill-tilbud. 

Med en risikofri innsats plasserer du først din første innsats som normalt, og hvis du taper denne innsatsen, får du X kr tilbake. Så en risikofri innsats verdt 250 kr vil gi deg 250 kr tilbake hvis du tapte 250 kr på din første innsats. Disse spillene kan noen ganger komme med en grense for minimumsodds som du være over hvis du vil at innsatsen din skal være risikofri – vanligvis 2,0. 

Bookmakere sparer vanligvis de beste kampanjetilbudene for nye kunder og en risikofri innsats når du plasserer din første innsats er akkurat den typen tilbud. Med det kan nye kunder være sikre på at selv om de taper sin første innsats, vil de fortsatt kunne prøve lykken igjen med det samme innskuddet, men denne gangen på husets regning, da spilloperatøren vil dekke hele beløpet. 

Mange spillere foretrekker å motta en gratisspill-innskuddsbonus eller et matchet gratisspill, men når alt er tatt i betraktning er det åpenbart at en risikofri innsats på første innsats er veldig likt eller til og med overlegent (hos visse operatører) disse to. Dette er fordi, med dette tilbudet, får en spiller i utgangspunktet den samme sjansen til å spille en tippekupong gratis, akkurat som i de to nevnte tilbudene. 

Gratisspill Uten Krav Til Innskudd

Denne typen tilbud er ganske sjeldne og er når du får et gratisspill bare for å åpne en konto hos en bestemt bookmaker. Det er en fantastisk måte å begynne å spille på uten risiko, men beløpene er stort sett ganske små – verdien av gratisspillet du mottar er mellom 50 kr og 100 kr. Noen ganger følger det også med omsetningskrav eller krav til odds også, så du kan ikke ta ut eventuelle gevinster med en gang. 

Strukturerte Gratisspill

Med denne typen gratisspill blir du belønnet for påfølgende innsatser, ikke bare din første innsats.

Matchede Gratisspill Med Flere Trinn

Disse kan komme i to former. La oss si at tilbudet er et 5-trinns matchet innsats. Du vil enten se «gratisspill som matcher totalen av dine første fem innsatser» eller «matcher gjennomsnittet av dine første fem innsatser».

Det første tilbudet er det beste siden du kan få et gratisspill på for eksempel 250 kr etter å ha plassert fem innsatser på 50 kr. Dette er bra for de som ikke ønsker å spille for 250 kr på én gang for å dra nytte av standard matchet innsats.

Det andre tilbudet er vanskeligere ettersom gratisspillet du får kun er basert på gjennomsnittet av innsatsene du har plassert. Dette betyr at for å få 250 kr etter fem spill, må du satse 250 kr hver gang!

Spill For X, Få Et Gratisspill Verdt X

Noen ganger vil du komme over tilbud som lyder slik; sats 100 kr, få 200 kr i gratisspill. Disse er faktisk matchende gratisspill, men de tilbyr en større bonus, vanligvis rundt 200 %. Reglene vil være de samme som for en vanlig matchende innsats. Denne typen gratisspill-tilbud kan noen ganger bare refereres til som en bonus, for eksempel en 200 % bonus. Dette er imidlertid ikke en innskuddsbonus da du må satse et beløp først for å aktivere tilbudet. 

Skjulte Gratisspill

Det er ofte gratisspill-tilbud skjult i andre formater. For eksempel forbedrede odds eller en såkalt Oddsboost. Hvis du plasserer en innsats på et spill med doble odds, får du i hovedsak 50 % gratisspill. 

Gratisspill Med Pengene Tilbake

Med denne typen gratisspill får en spiller sjansen til å få tilbake innskudd hvis spillkupongen oppfyller spesifikke krav. Slike gratisspill kan ofte sees i akkumulatorspill der et høyere antall spillvalg og kumulative odds vil tilsvare en større sjanse for at du får pengene tilbake. 

Denne typen gratisspill kommer i form av det som populært kalles cashback, og det kan ikke bare gjøre det mulig for spilleren å få pengene tilbake, men det kan også gjøre det mulig for spilleren å øke sitt opprinnelige innskudd flere ganger, forutsatt at han oppfyller kravene som er satt av bookmakeren. 

La oss forsøke å forklare dette med et eksempel. La oss si at en bookmaker tilbyr sine kunder sjansen til å få pengene tilbake hvis de får alle spillvalgene riktige, bortsett fra ett. I dette tilfellet vil bookmakeren vanligvis spesifisere at hvis den kumulative oddsen for de vellykkede spillvalgene er høyere enn et forhåndsbestemt minimumodds, så vil spillere kvalifisere til å få innskuddet sitt tilbake. 

I tillegg, hvis den kumulative oddsen for de vellykkede spillvalgene er enda høyere vil spilleren få tilbake det dobbelte av det originale innskuddet. Det betyr at spillere oppfordres til å inkludere flere spillvalg med høyere odds for slike tilbud.

Gratisspill I Anledning Spesielle Arrangementer

Når det er en stor eller populær begivenhet som arrangeres, kan du forvente å se mange flotte gratisspill-tilbud. Dette er på grunn av det faktum at disse store begivenhetene vanligvis er svært lønnsomme for bookmakeren på grunn av den enorme økningen av innsatser, og av den grunn kan bookmakere tilby mange flere gratisspill-tilbud enn de normalt ville gjort. Dette øker igjen antall kunder og genererer enda mer fortjeneste for dem, samtidig som kundene deres er veldig fornøyde. 

Så og si alle store sportsbegivenheter går hånd i hånd med en eller annen type gratisspill. For eksempel, under Fotball-VM i 2018 i Russland, tilbød mange bookmakere et gratisspill på mellom 100 kr og 200 kr til alle spillere som var villige til å inkludere et spillvalg fra Fotball-VM på spillkupongen deres og forutsatt at de oppfylte andre krav. 

Fordelene Med Gratisspill På Nett

Gratisspill-tilbud er fordelaktivere for både spillere og bookmakere. Spilleren får sjansen til å spille med andres penger, men bookmakere benytter seg av dette for å lokke kunder som vanligvis ville gått for en annen, mer praktisk bookmaker. 

Spillentusiaster støter stadig på tøffe avgjørelser de må ta – å gå for trygge spillvalg med lavere odds og til slutt mindre, men sikrere gevinster eller skal de gå fo høyere odds og potensielt høyere gevinster, men med en risiko for å tape spillkupongen på grunn av de vanskeligere spillvalgene. 

Det er dog her gratisspill-tilbud kommer inn i bildet, og de løser dette dilemmaet umiddelbart. Spillere kan sette opp en trygg spillkupong og betale den med egne penger, men samtidig benytte seg av gratisspinn-tilbudet gitt av bookmakeren for å sette opp en mer risikofylt spillkupong. Selvfølgelig er ikke gratisspill uendelige, men med tanke på at det er utallige bookmakere på nettet, kan en spiller enkelt bytte mellom bookmakere og bruke fordelene ved å ha flere kontoer på nesten ukentlig basis. 

Bookmakere ser også gratisspill som enormt fordelaktige for selskapet deres, eller ville de ha sluttet å tilby dem for lenge siden. Hvilke velkomstbonuser og potensielle kampanjer for gratisspill en bookmaker tilbyr er faktisk noe av det første spillere ser etter når de er på utkikk etter et nytt sted å åpne en spillekonto. Så gratisspill er med andre ord en vinn-vinn-situasjon for alle parter, derav deres popularitet. 

Dette er fordi bookmakere tilbyr ganske like odds i disse dager, og det eneste som i all hovedsak skiller dem fra hverandre er hvilke typer gratisspill-tilbud og kampanjer de tilbyr til sine kunder.