Husk dette når du spiller bingo på nett

Bingo på nett er den nye landeplagen, noe som nok skyldes den lojale og engasjerte spillermassen. Dette er nemlig et sosialt spill, noe som spesielt gjelder om du spiller bingo i de populære rommene, hvor det kan være flere titalls eller hundretalls spillere. Da går gjerne chattefeltet varmt med innspill, jubel og støttende meldinger til hverandre. Noen bingosider gjør det også mulig å opprettholde kontakten selv om spillet er over.

For å vinne i bingo, kan det lønne seg å bruke spill-strategier til å øke sannsynligheten for å vinne. I bingo er det enkelt å øke muligheten for å vinne – det er ved å ha flere bingokuponger. Men her er det lurt å holde tunga rett i munnen.

Spill som bingo, lotto og Keno, hvor det trekkes tall, og andre spillere deltar, er spill hvor tempoet er sakte og behagelig. Du har sjeldent dårlig tid når du spiller bingo på nett, og det er heller ikke nødvendig å ha dårlig tid når du kan delta i spennende samtaler med andre spillere og følge med på trekningen hvor penningen øker for hvert talls om trekkes.

Hold en god tone

Hold alltid en fin og god tone uansett hvem du chatter med. Dette er ekte mennesker på andre siden, som overveiende er ute etter gode opplevelser som du også er. Det er lov til å dele frustrasjoner over eventuelle tap, men det er ikke andres skyld du eventuelt taper. På den andre siden kan det være du får gode tips og inspirasjon ved å snakke med andre i chatte-feltet.

Spill med strategier

Det er fullt mulig å spille bingo med strategier. Vi har berørt den mest vanlige (som er å vekte sannsynlighet i forhold til antall kuponger du har), men det er også andre strategier du med fordel kan følge. Vi kan eksempelvis nevne jackpot spill. Som regel vil du ha muligheten til å spille bingo med jackpot. Dette er enten en forholdsvis høy toppremie, som er en fast sum, eller det kan være en såkalt global jackpot hvor størrelsen øker for hvert spill.

Når du spiller etter jackpot, er det mulig å vinne gevinster som er mye høyere enn innsatsen din noe som kan være alt fra noen tusenlapper til hundretusener. Dette er avhengig av hvor du spiller og hvordan du spiller.

Bingo er et sakte spill

Når du spiller bingo, vil du oppleve et sakte tempo. Dette er nok også en av hovedårsakene til at bingo på nett er såpass populært. Likt poker og rulett hvor spillet nullstilles hver eneste gang du spiller, men når du spiller bingo kan en trekning vare i flere minutter.

Nyt heller spillet i stedet for å jakte gevinster. Ja, det er mulig å vinne stort på bingo, som med alt annet av casino, men det er også en sannsynlighet for at du ikke vinner.