Hva bør man spille på mørke høstkvelder?

casino spilleautomater tips

Høsten er her for fullt og da blir det gjerne mer tid inne. Og når vi endre med mye tid inne er det lurt å sørge for at man skaper litt spenning innmellom.

I denne artikkelen skal vi gå gjennom noen gode alternativer fra sider som Comeon Norge som du bør vurdere å prøve.

Contents

Spilleautomater som får blodet til å pumpe

Det er ufattelig mange forskjellig spilleautomater der ute med forskjellige temaer og funksjoner. Du vil derfor kunne finne automater som passer for alle, men det er ikke alle automater som er like spennende. Derfor vil du her få noen automater som virkelig kan få blodet til å sirkulere i kroppen.

Få store bonuser i Joker Drop

Joker Drop er en automat som kan skape mye spenning. Her spinner man ikke gjennom flere hjul, for her faller de klassiske symbolene ned. Og når du får riktig kombinasjoner vertikalt og/eller horisontalt forsvinner de og du får nye. Dette betyr at du kan få premier om og om igjen på samme trykk.  Den har også en egen sidefunksjon som heter Superstake. Med denne får en bonusfunksjon med en massiv premiepott. Alt dette kombinert gir deg en automat som virkelig stimulerer og gir deg den spenningen du trenger for å holde deg engasjert. Automaten kan også prøves ut med lekepenger om man er usikker på om man vil spille.

Møt den egyptisk solguden i Ra K.O.

Denne spilleautomaten basert på egyptisk mytologi og solguden Ra. Automaten har et ganske klassisk oppsett med 3 rakker og 5 rader, men det som gjør denne automaten spennende er at i tillegg kan du på siden åpne opp øyer av Ra. Dette gir deg muligheten til store bonuser. Og hva er vell ikke mer spennende enn det? Med sitt tema og musikk kan du også føle deg som en eventyrer. Derfor anbefales denne automaten for de som vil ha mer ut av opplevelsen.

Gå til kamp i Snake Arena

Den store slangen er løs og det er din jobb i Snake Arena å stoppe den. Temaet er et slott som kan minne litt om et eventyrspill eller strategispill. Lydene er klare og behagelig, mens musikken er avslappende. På tross av dette er det virkelig en automat som kan få pumpa til å gå. For om du treffer en joker går du til direkte kamp mot slangen og får muligheter til store bonuser. I tillegg er det en egen jackpot du ikke bør gå glipp av.

Spill fornuftig og ha en bankroll

En bankroll eller spillekonto er noe alle burde ha som aktivt spiller. Det vil si at du har en konto med penger som er satt av til kun spilling. På denne måten unngår du at du bruker penger du ellers ikke burde. Samtidig har du en god oversikt over om du vinner eller taper, så du kan gjør det til et sidespill om å øke din bankroll så mye som mulig. Om du sliter med økonomien kan det være lurt å be om råd og unngå spilling.