Tennis Bettingsider 

Som du kanskje allerede vet, er tennis den mest populære racketsporten i verden. Det er også en svært populær idrett blant oddsspillere, gitt det høye tempoet mellom kampene, noe som betyr at du ikke trenger å vente lenge på at en innsats skal avgjøres. Gitt økningen i mobilspill, er tennis en av idrettene som har hatt en enorm økning på grunn av dette. Veksten i populariteten til spillet og tilgjengeligheten til online gambling, har gjort det mulig for alle som ønsker å plassere innsatser på sporten. 

Å satse på tenniskamper blir stadig mer populært, med flere som satser på sporten enn noen gang før. For eksempel, hvis du tar Australian Open 2018 som et godt eksempel, ifølge Betfair, ble det plassert innsatser verdt hele 75 millioner pund på Betfair Exchange alene!

Selv om du er ny når det kommer til sportsbetting, er tennis en utmerket sport å begynne å satse på, og det er svært enkelt å gjøre. Det viktigste å vurdere angående betting på tennis er spillerne, turneringene, typen spill og underlaget. Spillselskapenes informasjon i betting-appene og på betting-nettsidene sørger for at du har all informasjonen du trenger for å ta velveide avgjørelser.

Beste Bettingsider for Tennis

Read More
ComeOn
MIN DEPOSIT
Sett inn 100 kr og få 600 kr
MIN ODDS
MIN DEPOSIT
Kun nye kunder. Betingelser og vilkår gjelder. 18+. Gamblingtherapy.orgT&Cs Apply
MIN DEPOSIT
100 % forsterket gevinst opp til 5.000 NOK
MIN ODDS
MIN DEPOSIT
Kun nye kunder. Betingelser og vilkår gjelder. 18+. Gamblingtherapy.orgT&Cs Apply
MIN DEPOSIT
Plasser et innsats på 25 kr og få et gratis spill på 50 kr
MIN ODDS
MIN DEPOSIT
Kun nye kunder. Betingelser og vilkår gjelder. 18+. Gamblingtherapy.orgT&Cs Apply
MIN DEPOSIT
Sett inn 100 kr og få 500 % bonus
MIN ODDS
MIN DEPOSIT
Kun nye kunder. Betingelser og vilkår gjelder. 18+. Gamblingtherapy.orgT&Cs Apply

Contents

En nybegynnerguide

La oss starte med det grunnleggende før vi hopper inn i spillet, og lærer deg hvordan du plasserer innsatser. En tenniskamp består av to spillere som spiller mot hverandre på en rektangulær bane. Et nett deler denne banen på midten, i to like store deler. I tillegg har hver halvbane to underavdelinger kalt deuce-side på høyre side og ad-side på venstre side. 

Det er en serveboks som går fra nettet til kanten av banen. Ved en serve prøver spilleren å plassere ballen i motstanderens serveboks i diagonal retning. Du vil også ha en sidelinje double, men disse er imidlertid kun i spill under en doublekamp. 

Nå som du har lært mer om det grunnleggende om banens layout, er det på tide å se nærmere på hvordan man får poeng. Det er lurt å huske på at hver spiller begynner en tenniskamp med en poengsum på null. Det er imidlertid den vanlige nullen. I tennis, når en spiller har null poeng, kalles det «love». Hvert poeng som en spiller vinner gir ham eller henne 15 poeng. Det påfølgende poenget gir 30, og det tredje poenget gir en poengsum på totalt 40. 

Spilleren som vinner det fjerde poenget vinner settet.

Hvis det imidlertid er deuce, som er når begge spillerne har 40 poeng, vil den som vinner det neste poenget få «advantage» eller «fordel» som vi sier på norsk. Hvis spilleren med fordelen vinner neste poeng, vinner han/hun settet. Hvis motstanderen vinner poenget, går poengsummen tilbake til deuce.

Et enkelt game består av seks eller sju sett, og for å vinne en kamp, må en spiller vinne to games. For eksempel, hvis en spiller leder 6-5 i sett, kan han/hun vinner gamet ved å ende opp med et resultat på 7-5. Hvis begge spillerne har vunnet like mange sett, går de til en tiebreaker. Det er ekstra sett som spilles for syv poeng. Avhengig av konkurransen vil en tenniskamp ha enten tre eller fem sett. 

Spillerne starter kampen med å serve ballen. Mens en spiller server ballen diagonalt til motstanderen, er den andre spilleren klar til å slå ballen tilbake. Settet fortsetter til en av spillerne begår en feil eller når ballen lander på banen hvor motstanderen ikke klarer å returnere ballen. 

Hver feil gir motstanderen et poeng, noe som etter hvert vil øke poengsummen fra 0 til 40. 

Reglene

Nå som du har en grunnleggende forståelse av hvordan spillet spilles, vil du nå få en kjapp gjennomgang av de forskjellige reglene. 

Poengsystem

Poengsystemet i tennis er ganske annerledes sammenlignet med andre idretter. Som nevnt ovenfor starter spillerne kampen med null poeng, og jobber seg opp mot 40 for hvert poeng de oppnår. Poengsummen er som følger:

 • Det første poenget gir 15.
 • Det andre poenget gir 30.
 • Det tredje poenget gir 40.
 • Det fjerde poenget gjør at spilleren vinner.

Det blir deuce når poengsummen er lik, for eksempel 40-40. I et slikt tilfelle må en spiller vinne to poeng på rad for å vinne settet. Å vinne et enkelt poeng gir han/hun en fordel. Når spilleren mister poeng i fordelsposisjon, går spillet tilbake til deuce. 

Å vinne et game krever å spille tre eller fem sett. For kvinnene gjelder best-av-tre-formatet. Det samme er relevant for herrene for alle ATP-turneringene. For Grand Slam gjelder imidlertid best-av-fem for mennene.

Serve

Det viktigste våpenet for en tennisspiller er serve. Den er grunnleggende for å lære sporten, siden et game begynner med en serve. Følgende regler gjelder: 

 • Et myntkast avgjør hvem som server først. 
 • Spillere bytter alltid baneside med deuce-siden først. 
 • Den som server har som mål å slå ballen diagonalt inn i serveboksen til motstanderen.
 • Spillere kan ikke bevege føttene foran grunnlinjen før serven. 
 • Hvis en spiller ikke klarer å lande ballen på motstanderens bane, vil dommeren anse det som en feil. 
 • Hvis motstanderen før server en feil, kan spilleren deretter bruke den andre serven. Hvis den andre serven også er en feil, mister spilleren et poeng.
 • Hvis ballen treffer toppen av nettet og lander på innsiden av motstanderens serveboks, er det ingen feil. Hvis ballen imidlertid lander et annet sted, er det en feil.
 • Det er ingen posisjon for å serve ballen. Det er imidlertid viktig å stå utenfor grunnlinjen diagonalt over spilleren som server.  
 • Etter serven er spillet i gang med mindre det er en feil eller ballen lander utenfor banen.

Generelle regler under spill

Følgende er må følges for at en spiller skal få et poeng:

 • Det er ikke mulig å slå ballen to ganger.
 • Spilleren må slå ballen før den spretter to ganger.
 • Spilleren må slå ballen innenfor banens grenser for å sikre at spillet fortsetter.
 • Hvis ballen treffer grenselinjen eller en del av den, er den «inne».
 • Spilleren bør unngå å berøre nettet med kroppen eller racketen for å forhindre tap av et poeng. 

Betting på Tennis

Betting på tennis krever at du lærer oddsene som avgjør gevinstbeløpet plassert av en spiller. Det hjelper naturligvis også å ha litt kunnskap om spillet, da dette vil hjelpe deg å ta bedre avgjørelser. Du finner vanligvis oddsen på tennis oppført på tre forskjellige måter, som er:

 • Fraksjonelle: Et populært oddsformat i Storbritannia og Irland.
 • Desimal: Oddsen er utbredt over den sørlige halvkule og Europa.
 • Moneyline: Populært i Nord-Amerika.

Uavhengig av kunnskapen en person eller en spiller har om tennis, vil spillet alltid være åpent for menneskelige feil. Sportsbetting vil aldri være en vitenskap hvor det er mulig å forutsi resultatet eksakt. Likevel hjelper lovene for sannsynlighet med å bestemme resultatet av en innsats som reduserer et tap. 

Slik fungerer odds

Å lære om bettingmarkedet for tennis er avgjørende, og det samme gjelder betydningen av oddsene på tennis. For eksempel vil du komme over en spiller med en odds på 1,75 for å vinne Grand Slam. Hva betyr dette? Oddsen representerer muligheten for en hendelse og utfallet som følger. 

Oddsen på 1,75 oppgitt av bookmakeren reflekterer sjansene for at spilleren vinner turneringen. Oddsen beregnes ved å bruke data som bookmakeren har samlet, og hvor mye penger som har blitt satset på det aktuelle utfallet. 

Følgende formel kan brukes til å få et prosenttall av sannsynlighet fra oddsen som er oppgitt av bookmakere. 

Sannsynlighet = 1/desimal odds

Ved en odds på 1,75 blir sannsynligheten 1/1,75 = 0,5714 eller 57,14 %.

Når du har dataene og forståelsen om sannsynligheten for å vinne en kamp av en spiller, vil du ha større sjanse til å lykkes når du plasserer innsatser på en bettingside for tennis. 

Tennisturneringer

Det internasjonale tennisforbundet (ITF) styrer alle tennisarrangementene, inkludert strandtennis. Den har over 211 nasjonale tennisforbund og seks regionale forbund. Det administrerer og regulererer sporten, organiserer konkurranser og utvikler og promoterer sporten.

Forbundet samarbeider med Association of Tennis Professionals (ATP) og Women’s Tennis Association (WTA) for å organisere konkurransene. Imidlertid forblir ITF og organiserer Grand Slams-turneringene, Davis Cup, Fed Cup og andre arrangementer.

De største arrangementene

Å lære om de viktigste tennisarrangementene vil hjelpe deg å få kunnskap om spillerne. Det gjør det videre enkelt for deg å komme med velveide avgjørelser og estimere utfallet av en kamp. La oss se på de mest prestisjetunge turneringene som tilbyr enorme premiepenger og berømmelse. 

Australian Open

Australian Open er åpningen av Grand Slam, og spillere spiller på harde baner i Australia. Melbourne-komplekset har vært vert for de fleste kampene siden 1988. Det ble det første stedet for å skilte med en rekke innovasjoner som ble sett for første gang. 

Med temperaturer så høye som 43 grader, har lokalet innført «ekstrem varmepolitikk» etter mye kritikk fra spillere. Premiepotten er særdeles attraktiv, og vinneren drar hjem med utrolige AUD 3,700,000. 

French Open

De fleste profesjonelle spillerne reiser til Paris i Frankrike, for å delta i French Open i mai og tidlig juni. Spillerne spiller sine kamper på grusbaner, noe som gjør det til en utfordrende oppgave for spillerne. Underlaget byr på høyere sprett og tregere spill, noe som resulterer i lengre spill. 

Tittelen gir den laveste førstepremien for en Gram Slam på €2,1.

Wimbledon

Flere spillere og fans anser Wimbledon som høydepunktet for tennis. På grunn av sin natur og historie er konkurransen unik fra resten. Turneringen involverer en rekke tradisjoner, noe som gjør det til en svært engelsk og unik begivenhet. Spillerne bukker for kongefamilien som sitter i Royal Box før turneringen starter. Spillere må konkurrere i helhvitt. I stedet for menn og kvinner, bærer turneringen mer preg av å være fokusert på Gentlemen og Ladies, og vinneren av turneringen får €2,2 millioner sammen med sølvtøy.

U.S Open

US Open starter i august og skjer samtidig som Labor Day-helgen. Turneringen har røtter i US National Championship som skyldes at det er en av de eldste turneringene. Den flyttet permanent til hardt underlag etter å først ha blitt spilt på gress og grus. 

I motsetning til de harde banene på Australian Open, spretter ballen mindre på banene i USA. Vinneren av US Open vil ta med seg $3 millioner i premiepenger. 

Tour Tennis

Selv om Grand Slam-turneringene er kronjuvelene i tennis, er det andre premier som spillere kan vinne ved å delta i forskjellige turneringer. WTA og ATP følger en lignende struktur, men har noen små forskjeller. 

Tennis for menn

Tennis for menn eller ATP-touren består av tre nivåer: 1000-serien, 500-serien og 250-serien. Som navnet tilsier selv, inneholder Masters 1000-serien ni arrangementer med finalen hvor de beste åtte spillerne deltar. 500-serien har elleve turneringer, og byr på mye mer når det kommer til premiepenger. For eksempel vil vinneren av Dubai-turneringen motta $2 millioner og 500 poeng. 250-serien er passende for amatører eller de som ønsker å forbedre rangeringene sine for å delta i de større turneringene. 

Tennis for kvinner

Premier-arrangementene er prestisjefylte i kvinnekategorien og består av tre kategorier: Premier Mandatory, Premier 5 og Premier. Det er ikke alle som velger å spille Premier Mandatory, da det er et arrangement som arrangeres sammen med ATP. Det tilbyr imidlertid utmerkede premiepenger og rangering. Premier 5 er vertskap for fem konkurranser, mens Premier har tolv konkurranser. 

Davis Cup og Fed Cup

Både Fed Cup og Davis Cup er årlige arrangementer, og setter et internasjonalt preg på tennis. Davis Cup viser mennene kjempe for landet sitt mens kvinnene møter hverandre i Fed Cup. Du kan se på dem som verdensmesterskapet i tennis. 

Olympisk Tennis

Tennis ble en permanent sport i OL i 1988. Det finnes fem ulike konkurranser: single for menn, double for menn, single for kvinner, double for kvinner og mixed doubles. Underlaget endres i henhold til hvilket land som er vertskap for OL.

Betting på Tennis

Nettsider for betting på tennis gir deg muligheten til å plassere innsatser og potensielt motta litt ekstra penger for å bruke tenniskunnskapene dine til å slå bookmakerne. 

En sportsbettingside vil la deg plassere innsatser på tennis forutsatt at du oppfyller lovkravene, som i Norge må du være 18 år eller eldre for å satse på en bettingside. Etter å ha validert kontoen din, er du klar til å sette inn beløpet som kreves og begynne å satsee. Spillopplevelsen kan endre seg betraktelig fra en side til en annen. 

Hvis du har god forståelse for spillet, og ønsker å vite mer om de ulike innsatsalternativene for spill på tennis, så les følgende informasjon da dette er de forskjellige innsatsene du kan plassere på tennis hos en bettingside:

Outright Betting

Med denne innsatsen velger du spilleren du tror vil vinne en turnering, ikke en enkelt kamp. Avhengig av turneringen du velger, kan det hende du trenger minst syv seire for at innsatsen skal utbetales. 

Match Betting

Du plasserer innsatsen din på en enkelt kamp. Du velger enten hvem du tror vinner eller hvem du tror taper. Dette er en av de enkleste innsatsene å plassere på tennis. 

Handikap Betting

Hvis du har litt kjennskap til amerikansk betting, er handicap betting som spread betting. Du vil finne handikap-innsatser for både games og sett. De er enkle og gir god avkastning. Du vil ha et spesifikt antall games eller sett i favør for å utjevne sjansen for et spesifikt utfall.

Du kan velge mellom spiller A og spiller B. Det vil være en handikapfordel for spiller A, og for spiller B vil det være motsatt. For eksempel, hvis Federer har et handikap på -8 mot John, som har +8, og Federer vinner kampen med 19-13, vil du tape innsatsen på grunn av handikappet. 

Over/Under Betting

Over/under betting er ganske likt handikap betting, men du velger enten et game eller et sett. Det er et toveis spillsystem hvor du kan plassere pengene dine på games eller sett, og vinne når de spilte games eller sett er mer eller mindre enn tilbudt. La oss bruke sett for følgende eksempel. 

Under WTA-touren spilles det tre sett. Derfor er vinneroddsen som tilbys under 2,5 eller over 2,5. La oss si at Serena spiller mot Kerber, og du er sikker på at Serena vinner kampen i strake sett. I et slikt tilfelle vil du plassere innsatsen din på under 2,5. Du satser altså helt enkelt på at du ikke tror at kampen vil kreve å spille alle tre settene. 

In-play Betting

In-play betting har vokst mye og blitt stadig mer populært blant tennisbetting de siste årene. Spillere kan fullføre en game på noen få minutter, og en kamp på under en time. Du vil sitte på kanten av stolen din, men du har fantastiske innsatsalternativer og ekstremt mye spenning å se frem til. 

Andre innsatsalternativer du kan se frem til er fantastisk, spesielt om du ikke klarer å vente til turneringen er ferdig. Du kan for eksempel plassere en innsats på en spiller til å vinne et spesifikt poeng eller velge en vinner av en spesifikk kamp. Du kan også sjekke ut betting for sett, hvor du kan satse på antall sett som spilles i en kamp eller hvilken spiller som vinner hvert sett. 

Du vil definitivt komme over bookmakere som tilbyr en kategori for doble resultater, hvor du kan satse på to begivenheter. Et eksempel på dette er å plassere en innsats på at spiller A vil tape det første settet, men vinner kampen. Du kombinerer to ting for å vinne innsatsen, men til høyere odds.

Slik virker odds for betting på tennis

Nå som du har lært det grunnleggende om tennis, de aktuelle uttrykkene og betting, er det på tide å finne ut hvordan oddsen fungerer. Nedenfor vil du finne ut hvor mye du vil vinne når du vinner eller vinner en kamp. 

Fortjeneste = (Innsats*odds) – innsats

La oss si at du plasserer en innsats verdt 100 kr på en spiller med en vinnerodds på 1,75. Hvis spilleren vinner kampen vil fortjenesten din være:

Fortjeneste = (10*1.75) – 10 = 75 kr

Det er en fin gevinst for innsatsbeløpet. 

Betting på kamper

I motsentning til fotballbetting, vil en tennisspiller enten vinner kampen eller tape. Tennisbetting er ekstra populært under Grand Slam-turneringene, hvor bookmakere vil tilby gratisspillkampaer og tilbud for bestemte turneringer. 

Vær oppmerksom på et par ting før du plasserer en innsats. Det første du bør vurdere er formen til en bestemt tennisspiller. Sjekk ut de siste kampene og statistikkene, siden det vil hjelpe deg å finne ut spillerens fysiske tilstand, og om de spiller med noen skader.

I tillegg er det alltid verdt å sjekke ut tidligere kamper mellom to spillere. Det er tilfeller der en tennisspillers stil forårsaker problemer for en annen spiller. Du kan ha en spiller som har vunnet Grand Slam-turneringer, men som alltid taper mot en spiller som på papiret holder et lavere nivå. Å ha slik informasjon gjør det mulig å finne god verdi når du skal plassere en innsats. Det vil hjelpe betydelig på innsatser på game handikap og sett handikap.

Det neste du bør vurdere, som er en vesentlig faktor, er underlaget på banen. For eksempel er kamper som spilles på gress interessante på grunn av deres lave sprett. Spilleres serve spiller en viktig rolle i gresskampene, noe som raskt definerer resultatet. Du vil legge merke til at gress er et underlag som passer noen få, mens andre spillere liker seg bedre på harde baner og grusbaner.

Oddsen for at en tennisspiller vinner en kamp kan være ganske dårlig, spesielt siden det ikke er uavgjortresultater i tennis. Det betyr at for kampresultater, er det kun to mulige utfall for en spiller, vinn eller tap. Derfor vil du ofte legge merke til at spillere prøver akkumulatorspill for å få bedre odds.

Overraskelser er sjeldne i tennis, spesielt under Grand Slam, men de skjer fra tid til annen. 

Tennis verdi-innsatser

Det er mange forskjellige strategier for tennisbetting som kan hjelpe deg å finne verdi i markedet. Den eneste verdifulle tingen å tenke på eller den grunnleggende regelen er å kun satse når det er verdi. Samme praksis gjelder uansett hvilken idrett man skal satse på.

Når du er på utkikk etter verdi-innsatser, vil du se etter tilfeller du tror vil gi god fortjeneste på innsatsen din. La oss si at Nadal spiller mot Novak. Når du ser på tidligere statistikk, vil du legge merke til at disse to har spilt mot hverandre mye mer enn noen andre spillere. Når du vurderer de siste oppdateringene, vil du legge merke til at Novak vinner alle kampene han spiller. En bookmaker vil mest sannsynlig gjøre Novak til favoritt med en odds på 1,50. 

Når du vurderer sannsynligheten, plasserer oddsen Novak med 66,67 % sjanse for å finne. Når du imidlertid gjør dine egne undersøkelser, og tror at Novak har minimum 75 % vinnersjanse, blir det en verdi-innsats.

Forstå verdi-innsatser

Den eneste måten du kan tjene penger på og gjøre en karriere ved å satse på tennis, er ved å plassere innsatser når det er god verdi på oddsene. Det vil imidlertid hjelpe å forstå hvordan du beregner verdi-innsatser, og det vil gi en mer omfattende analyse av kampen og vil hjelpe deg å bestemme om du skal plassere en innsats eller ikke. 

Regnestykket er som følger:

Verdi = (Desimalodds*Vurdert sannsynlighet) – 1

La oss anta at Novak har en odds på 1,50 for å vinne over Nadal. Hvis du har gjort dine undersøkelser og fant ut at spilleren har en 75 % sjanse til å vinne kampen, tror du oddsen på 1,50 vil være en verdi-innsats? La oss finne ut: 

Verdi = (1.50*0.75) – 1 = 0.125

Når verdien er over null, kvalifiserer den som en verdi-innsats. La oss ta en titt på Nadal og Novak eksemplet igjen. Her er den vurderte sannsynligheten 75 %, og en odds på 1,50 på at Novak vinner kampen gir en fortjeneste på 12,50 %. Det er med andre ord en utmerket verdi-innsats. 

Den eneste måten du kan vinne på er ved å slå bookmakeren. En mer nøyaktig vurdering av et kampresultat vil hjelpe deg å plassere dine innsatser på spilleren som mest sannsynlig vil vinne. Hvis du klarer å oppnå dette, vil du bli en vellykket i lengden.

Betting på Tennisresultat

Blant de ulike innsatsalternativene vil du også finne muligheten til å satse på tennisresultater. Dette alternativet faller under den spesifikke formen for betting hvor oddsen er veldig høy, og sannsynligheten er veldig lav. Det er veldig vanskelig å gjette riktig poengsum for en bestemt tenniskamp.

Korrekt kampresultat

La oss ta en titt på et eksempel for å forstå hvordan du kan plassere innsatser på korrekt kampresultat for en tenniskamp. Følgende er et eksempel på en kamp mellom Rosol og Murray. Riktig resultat lar deg gjette på den endelige sluttresultatet. For kamper med fem sett kan du velge hvilken av spillerne som vinner kampen, og velge sluttresultatet.

La oss anta at Murray har en odds på 1,22 for å vinne en kamp 3-0. Hvis du etter undersøkelsene dine ser at sjansen for et bestemt resultat mellom de to spillerne, vil en innsats på korrekt kampresultat være svært lønnsom. 

Riktig resultat på sett

Riktig resultat på sett lar deg satse på resultatet av individuelle sett. La oss ta eksemplet med Murray og Rosol igjen. Myrrays odds for å vinne 6-3 er 4, mens oddsen for at Rosol vinner 6-0 er 101. Du har flere forskjellige muligheter til å satse på første sett, hvor du kan satse på at Murray vinner det første settet med 6-3 til en odds på 4.

Sannsynligheten for at Rosol vinner det første settet med 6-0 er 101. 

Ytterligere tennis-innsatser

In-play tennisbetting har blitt populært på flere nettsider for tennisbetting. Det hjelper en kunnskapsrik person å dra nytte av din kunnskap om tennis for å vinne innsatser innen få minutter fra innlogging til de spiller på en live tenniskamp.

En bookmaker vil la deg spille in-play på et bredt spekter av innsatsalternativer, slik at du kan utforske forskjellige pre-match innsatser for å prøve å oppnå gevinster, slik at du kan minimere tapene hvis ting ikke går i din favør. 

 • Seiersmargin: Du kan satse på antall games vunnet av en spiller. Her kan du satse på et eksakt beløp.
 • Individuelle totaler: Du kan satse på individuelle sett eller games som spilles av en spiller i løpet av en turnering.
 • Tie Break: Du kan satse på om et sett eller en game vil se minst én tie break.
 • Riktig resultat etter et spesifikt antall games: Du kan satse på riktig resultat etter å ha fullført et spesifikt antall games.
 • Ingen seier på sett: Du kan satse på om en spiller vil vinne minst et enkelt sett.

Tennis Bettingstrategi

Tennis bettingstrategi kan hjelpe deg å utvikle kunnskap om spillet, og muligheten til å plassere en verdi-innsats. Det eneste du bør tenke på i et slikt tilfelle er verdien av innsatsen. Du må være tålmodig og gjøre smarte grep for verdi-innsatsene for å komme til topps. Det er ikke bare bare å plassere verdi-innsatser. Det er svært vanskelig å se en nøyaktig forskjell, om et game er i din favør eller ikke. Du bør unngå å bli irritert fordi verdi-innsatser ikke handler om å vinne store penger, men om å identifisere muligheter for å finne odds som er i din favør. 

Det er flere faktorer å vurdere, som med alle andre idretter, som kan påvirke resultatet av en kamp. Med riktig bakgrunn og undersøkelser kan du imidlertid velge innsatser som er i din favør. Nedenfor finner du noen av de viktigste faktorene du må vurdere når du planlegger en innsats: 

 • Baneunderlag: Det finnes tre underlag som spillere kan spille tennis på: gress, hard-court og grus. Hver av underlagene har fordeler og ulemper. I tillegg vil spillere også ofte ha et foretrukket underlag. For eksempel kan en som har funnet flere ganger på gress tape to kamper på grus. Det er derfor viktig å bite seg merke i spilleren og hans/hennes evner på underlaget. Ikke sats pengene dine på en spiller som har vist dårlige resultater på et spesifikt underlag.
 • Tidligere kamper mot hverandre: Som med favorittunderlag, har også spillere ofte foretrukne motstandere eller motstandere de ofte sliter mot. Det beste eksempel på dette er Roger Federer og Rafael Nadal. Selv om Roger har vunnet en rekke kamper i herrekategorien, har Rafael vunnet mot Roger 23 av 37 ganger.
 • Formguide: Formguiden er avgjørende for å plassere en nesten perfekt innsats. Du kan ikke regne med at en spiller som sliter i dag eller har tapt de to siste kampene vil fortsette i samme spor. Han/hun kan komme sterkere tilbake og vinne kamper. 
 • Statistikk: Med statistikken som er tilgjengelig i dag, som inkluderer alt fra servehastighet til breakpoints, har du mye å vurdere for å tippe en vinner for en kommende kamp. Sørg for å undersøke og beregne verdi før du plasserer en innsats. 

Tennis Betting Tips

Hvis du er en nybegynner og vurderer å spille på tennis, eller bare ønsker å ha det gøy med sportsbetting, er det avgjørende å lære om de nyttige tipsene. Kun noen få nettsider tilbyr gode tips, og trafikken som beviser dette. Sørg derfor for å finne de beste sidene for sportsbetting som gir deg all informasjonen du trenger. 

Alle tipsene du får fra siden du registrerer deg på kommer fra eksperter og er av ypperste kvalitet. De fleste av sidene tilbyr gratis råd til sine kunder, hvor du finner tips til daglige kamper og kommende arrangementer. Du vil også lære om strategier som kan hjelpe deg å vinne regelmessig. 

Konklusjon

Tennis er populært over hele verden, og stadig flere ønsker å plassere innsatser på denne spennende idretten. Spillet rangerer like bak hesteveddeløp og fotball når det kommer til omsetningsverdi blant bookmakere i Norge. På grunn av dette kommer flere og flere mennesker for å prøve lykken. Spillets spennende natur, premiepengene, spillerne og viktigst av alt, spenningen gjør det svært interessant å plassere innsatser. 

Når du har kunnskapen og statistikken, sørg for å gjøre de riktige spådommene for å beregne verdien og fortsett med en innsats som gir god fortjeneste. Registrer deg hos en bettingside og motta all informasjon du trenger for å plassere innsatser!