Cricket Bettingsider

Markedet for betting på Cricket har vokst enormt de siste årene, og spillere er stadig på utkikk etter de beste bettingsidene for Cricket for å plassere sine innsatser. For nye spillere som imidlertid nettopp har begynt å satse på Cricket, kan det være vanskelig å finne en pålitelig bettingside å spille på. 

Denne artikkelen vil introdusere deg til de fem beste bettingsidene for cricket som er tilgjengelige på internett i dag, og hvilken du bør velge. Ser du kanskje etter en liste over anbefalte spillsider for andre idretter?

Hvis du ikke vet mye om cricket, kan du bli overrasket over hvor mangfoldig spillet er. En av spillets største fordeler er dybden, noe som gjør det til et av de mest fascinerende spillene å se på, spille og selvfølgelig satsee på. Det første cricketkampen ble spilt mellom England og Australia i 1877, og spillet har utviklet seg mye siden den gang, med stadig flere innsatsalternativer. Det finnes millioner av nettsider tilbyr innsatser på cricket både på nett og landbasert.

Beste Cricket Bettingsider

Det finnes en rekke cricketformater å velge mellom, og heldigvis har spillindustrien holdt følge ved å inkludere moderne teknologi. Som et resultat av dette kan du se frem til autentiske og anerkjente bettingsider tilgjengelig for cricket. Her er vår liste over anbefalte spillsider for cricketfans:

Read More
ComeOn
MIN DEPOSIT
Sett inn 100 kr og få 600 kr
MIN ODDS
MIN DEPOSIT
Kun nye kunder. Betingelser og vilkår gjelder. 18+. Gamblingtherapy.orgT&Cs Apply
MIN DEPOSIT
100 % forsterket gevinst opp til 5.000 NOK
MIN ODDS
MIN DEPOSIT
Kun nye kunder. Betingelser og vilkår gjelder. 18+. Gamblingtherapy.orgT&Cs Apply
MIN DEPOSIT
Plasser et innsats på 25 kr og få et gratis spill på 50 kr
MIN ODDS
MIN DEPOSIT
Kun nye kunder. Betingelser og vilkår gjelder. 18+. Gamblingtherapy.orgT&Cs Apply
MIN DEPOSIT
Sett inn 100 kr og få 500 % bonus
MIN ODDS
MIN DEPOSIT
Kun nye kunder. Betingelser og vilkår gjelder. 18+. Gamblingtherapy.orgT&Cs Apply

Contents

Hvordan Velge et Nettsted for å Satse på Cricket

Det er mange forskjellige faktorer som må tas hensyn til når du skal velge den beste nettsiden for å satse på cricket. De viktigste punktene er som følger: velkomstbonus, gode odds og tilgjengelig kundestøtte.

Andre ting som også er verdt å merke seg er:

  • Hvis du planlegger å satse på en live cricket-kamp, sørg for at du går for bettingsider som tilbyr live betting på ulike odds.
  • Å dra nytte av velkomstbonuser kan gi mer moro når du spiller på cricket.
  • Hold utkikk etter flere spillmarkeder på de topprangerte cricketturneringene gjennom hele året som bettingsiden tilbyr. 
  • Den tidligere statistikken er avgjørende ettersom den kan veilede deg i hvilke spill du bør plassere neste gang. 
  • De topprangerte bettingsidene vil tilby en live resultattavle, kampoppdateringer, livekommentarer og lagstatus. Disse funksjonene vil bidra til å gi deg fantastisk opplevelse i sanntid. 
  • Gå gjennom cricketstatistikk fra forskjellige cricketnettsider som cricbuzz og ESPN Cricinfo. 

Ulike typer Cricketkamper

Vi tar en nærmere titt på de tre hovedtypene av Cricket, slik at du kan finne ut hvor du skal begynne å satse og hvordan forskjellene påvirker innsatsene dine. Det grunnleggende om Cricket er det samme uavhengig av hvilket format som spilles. Etter myntkastet slår det ene laget først, mens det andre kaster. Laget som slår først, prøver å score så mange løp som mulig. Laget med flest løp på slutten av hver omgang vinner kampen. 

Flerdagskamper

Dette vil alltid være den ideelle formen for cricket for mange. Flerdagskamper, eller Test Cricket som det også kalles, setter internasjonale lag mot hverandre i spillets lengste format, som kan vare i opptil fem dager eller mer. For eksempel, i konkurranse med fire omganger, består hvert lag av 11 spillere. 

I dag skal alt skje umiddelbart og underholdning skal være fartsfylt, og cricket, spesielt flerdagskamper, er derfor ikke veldig godt likt blant en rekke mennesker. Dessuten er det mange som synes at det er veldig forvirrende at en kamp kan foregå i opptil fem dager, for så å avslutte uten en klar vinner. 

Til tross for dette er millioner av mennesker fascinert av historien og lidenskapelige rivaliseringer. Hvem har vel ikke hørt om The Ashes, for eksempel? Den halvårlige kampen mellom England og Australia blir sett på som en av de mest voldsomme rivaliseringene innen sport.

Test Cricket er så elsket fordi overraskelser fra et mindre dyktig lag virker usannsynlige over en så lang periode. Når du kombinerer alt det ovennevnte med kaliberet til lagene som spiller, er det enkelt å se hvorfor dette formatet anses å ha de beste kampene. 

På grunn av populariteten til Test Cricket, dekker de beste bettingsidene for cricket dette formatet svært mye, spesielt under store turneringer som Ashes, som tiltrekker seg følgere fra hele verden. England mot India og England mot Pakistan er ytterligere to store flerdagskamper. 

I spill på cricket er det ikke bare lagene som drar nytte av deres erfaring; det gjør også de som satser. Dette er et format hvor det å kjenne sporten og vite hva du skal se etter gjennom et langvarig, vanskelig og subtilt spill virkelig kan hjelpe. 

Endagscricket

One Day Internationals (ODI) er en av de tre offisielle formene av cricket, der to lag på 11 spillere konkurrerer mot hverandre. Hvert lags omganger i en ODI-kamp er begrenset til 50 overs eller til alle spillerne er ute, avhengig av hva som skjer først. 

Hver kaster på det kastende laget kan kaste maksimalt 10 overs. For de ti første og siste ti overs kan bare to og fem spillere stille henholdsvis utenfor 30-yardsirkelen. 

Kontrasten mellom dette formatet og flerdagskamper kommer tydelig frem fra navnet, også kjent som limited-overs cricket. Det er imidlertid også verdt å nevne at lagene er betydelig mer proaktive og aggressive og tar flere sjanser. 

Fordi det er kortere tid mellom kampene, er kampene i noen tilfeller ganske jevne. 

Twenty20 Cricket

En ny spillestil har tatt cricketverdenen med storm. Det er et helt nytt ballspill, en forbedret versjon av endagscricket som er raskt, heftig og øyeblikkelig. Det har resultert i at et nytt publikum har begynt å følge med på sporten. Denne versjonen er actionfylt og attraktiv for et yngre publikum. Selvfølgelig, eldre fans liker ikke denne versjonen, men hvis det trekker flere folk til å se cricket, må det være til fordel for sporten. 

Twenty20 cricket er her for å vise et cricketspill for alle, uavhengig av hvor du faller på spekteret. Dette er en betydelig mer forkortet versjon av det originale spillet, fullført på omtrent tre timer med en enkelt omgang per lag som deler kampen med maksimalt 20 overs. 

Med noen få unntak spilles denne versjonen på vanlige cricketbaner ved bruk av tradisjonelle endagscricket-regler. Imidlertid er det som en superladet versjon av det som er blitt antydet i endagscricket når det gjelder hvordan det påvirker spillet. Denne stilen er mer som en sprint enn et maraton, med action og spenning hele veien. Mens flerdagscricket krever større utholdenhet, er det mange som mener at dette formatet er langt mer krevende fysisk ettersom det spilles med en eksplosiv stil. 

Indian Premier League, for eksempel, er en av de mest suksessrike Twenty20-turneringene, med flere mennesker som deltar på ligakamper enn noen annen sport. 

De Beste Cricket-arrangementene å spille på

Ulike cricket-arrangementer arrangeres fra tid til annen av det internasjonale cricketrådet (ICC). Fra VM til IPL, alle cricketelskerem, spesielt de som liker å plassere innsatser på cricket, venter på disse turneringene for å sette cricketkunnskapene sine på prøve og vinne noen innsatser i samme slengen. 

Nedenfor er de viktigste Cricket-arrangementene:

ICC Cricket World Cup

ICC Cricket World Cup (ODI) arrangeres hvert fjerde år, og er en av favorittene og mest etterlengtede cricket-arrangementene. Det organiseres fra slutten av mai til juli med et bredt spekter av ting du kan spille på, både før arrangementet starter eller mens det er i gang. 

Det finnes mange ting du kan satse på under VM i Cricket. 

VM-kvalifisering

VM arrangeres i mindre enn åtte uker, men det spilles kvalifiseringskamper mellom forskjellige lag på lavere nivå som Zimbabwe, Afghanistan, Irland osv.

Kvalifiseringskampene spilles vanligvis på forskjellige steder, som gir sjansen til å satse på ulike arrangementer. Siden kvalifiseringskampene er essensielle, kan du være sikker på å finne gode odds på disse kampene. 

Indian Premier League

Indian Premier League er den største cricketligaen i verden, og organiseres av BCCI (India). IPL er Indias dominerende og mest populære sportsliga; mange IPL cricket-bettingsider tilbyr alle forskjellige cricket-innsatser. Dette er en turnering i T20-format som varer i to måneder med 60 kamper. 

The Big Bash League

Denne australske Twenty20–konkurransen er en av de ti mest populære sportsligaene, sammen med Indian Premier League. Basert på suksessen til Indian Premier League, ble The Big Bash grunnlagt i 2011 med åtte lag lokalisert i seks byer. 

The Big Bash League består av åtte lag:

Adelaide Strikers, Brisbane Heat, Hobart Hurricanes, Melbourne Renegades, Melbourne Stars, Perth Scorchers, Sydney Sixers og Sydney Thunder.

Hver klubb kan rekruttere opptil 18 spillere, lik Indian Premier League, uten å være begrenset av statsdefinerte grenser som tidligere innenlandske australske turneringer har. Hvert lag kan også ha to utenlandske spillere i spillertroppen sin. 

ICC T20 World Cup

ICC T20 World Cup startet i 2007, og er den mest etterlengtede turneringen for cricketelskere og tippere. T20 World Cup er en internasjonal cricketturnering med 16 delakerland som arrangeres hvert fjerde år for både menn og kvinner. 

Å satse på T20-formatet er like enkelt som å satse på tradisjonelle Cricket World Cup-kamper. 

The Ashes Series

Det er en unik sekvens av konkurranser mellom England og Australia, og er en av idrettens eldste rivaliseringer. Så hvis du er tilhenger av England eller Australia, er sjansene store for at The Ashes er det første betydningsfulle cricket-arrangementet du tenker på. 

Hvert andre år spiller de to nasjonene, og vinneren tar hjem en av sportens mest anerkjente (og minste) premier, Ashes-urnen. Det veksler mellom England og Australia, hvor begge lagene konkurrerer i en flerdagskamp bestående av fem kamper, som varer i opptil fem dager. 

For mange har dette rivaleriet definert flerdagskamper for begge landene, og den svikter sjelden i å levere noen svært spenningsfylte dager. 

Hvilket cricketmarked å satse på

Det finnes mange forskjellige typer innsatser å spille på når det gjelder cricket. Fra en som spiller på cricket selv, her er noen av de mest populære innsatsalternativene for cricket du kan velge mellom:

Kampvinner

En kampvinner-innsats består av å plassere en innsats på utfallet av en bestemt cricketkamp. La oss si at du velger et lag og satser på det, og at spådommen din er riktig, du vil da motta gevinster i henhold til oddsen på den aktuelle bettingsiden. Denne typen innsats er den enkleste typen innsats du kan plassere, og hvis du ikke har noen erfaring med cricket, er innsatser på kampvinner et godt sted å starte. 

Outright Vinner

Du velger helt enkelt en favoritt til å vinne en bestemt liga eller turnering. Du kan satse på «Hjemmelaget» (vanligvis representert med en «1»), «Bortelaget» (vanligvis betegnet med en «2») eller uavgjort (X). Dette er det mest populære innsatsalternativet for cricket, og du bør finne det for alle tre alternativene. 

Store cricketturneringer som IPL, Ashes og VM er tilgjengelig å spille på flere år i forveien på noen bettingsider for cricket. Hvis valget ditt blir erklært som vinner, vil du få en fin utbetaling fra din foretrukne bookmaker. 

Cricket gir også mulig for «each-way»-innsatser. Så hvis du satser på at Australia vinner det kommende T20 World Cup, og de taper finalen mot India, kan du få tilbake deler av innsatsen din. 

Neste årsak til at slagmann blir «tatt»

Et av de mer komplekse innsatsalternativene som er tilgjengelig for spillere, er å satse på neste årsak til at slagmannen blir «tatt». Du har ulike alternativer for hvordan neste wicket vil falle, inkludert bowlet, pol, stumped out, LBW (leg before wicket) eller løpt ut. Sannsynligheten for hvert utfall vil endre seg betraktelig avhengig av hva som skjer i spillet eller til og med været! 

Pol er vanligvis det mest foretrukne alternativet fordi det er det mest utbredte. Selv ved lavere odds kan dette alternativet være tiltalende i en T20-kamp hvis Indias slagmenn spiller aggressivt. Hvis du har observert at ballen begynner å svinge Test-kamp, kan det være en idé å satse på LBW hvor du vil få høyere odds.

Beste slagmann

Å satse på beste slagmann er et vanlig pre-match alternativ for cricket. Dette innebærer å satse på hvem som vil score flest poeng i neste omgang. Ditt valg er opp mot resten av lagkameratene hans. Spilleren med høyest poengsum erklæres som vinner.

Beste slagmann-innsatser vil være populære å plassere på spillere som Virat Kohli. Det er imidlertid tilfeller der du kan få en hyggelig overraskelse til tross for oddsen. For eksempel, hvis England er på vei til å nå en beskjeden poengsum, men en eksplosiv spiller osm Ben Stokes eller Jos Buttler kommer i gang, kan poengene raskt samle seg opp. 

Kampens beste spiller

Prisen for kampens beste spiller gis til spilleren som har prestert best på banen i alle store cricketkamper. Å velge vinneren av denne prisen kan være vanskelig fordi alle vanligvis holder et høyt nivå, men du vil imidlertid finne høyere odds på grunn av de mange mulige utfallene. 

Vil en slagmann som Rohit Sharma skinne og lede India til seier, eller vil en kaster som Stuart Broad, som har endret kampen til Englands favør, ta prisen hjem? Hvis du lykkes med å tippe kampens beste spiller, kan du vinne mye penger.

Antall poeng på en omgang

Antall poeng på en omgang er et av de mest populære innsatsalternativene for cricket. Markedet forholder seg til en eksisterende eller fremtidig omgang, og alt du trenger å gjør er å tippe om poengsummen vil være høyere eller lavere enn oddsen som tilbys av bettingsiden. Du vil vanligvis finne odds som 1,83 eller 1,91 på både over og under et spesifikt antall poeng.

For eksempel, i en ODI-kamp mot Australia på Lord’s, kan du satse på at England scorer over 299,5 poeng. Hvis hjemmelaget klarer å score 300 poeng eller mer før omgangen er ferdig, vil innsatsen din være vellykket. 

Hvordan velge en Cricket Bettingside

Det er ingen fasit når det kommer til å velge en bettingside, alt er subjektivt og opp til hver enkelt spiller. For eksempel, hvis du har en foretrukket betalingsmetode som PayPal, Skrill, Neteller eller bankoverføring, er dette noe som må tas med i vurderingen din. For noen andre er det å tilgang til direktesendte kamper det viktigste.

Før du plasserer innsatser på en live cricket-begivenhet, anbefaler vi at du sørger for å finne de beste oddsene på markedet. Høye odds betyr større gevinster. I tillegg, ikke glem å dra nytte av velkomstbonuser og kampanjetilbud fra våre anbefalte cricket-bettingsider. 

Live Cricket Betting

Det finnes en rekke idretter hvor kampene varer i litt mer enn et par timer. Cricket er imidlertid ikke noen av disse. Derfor kan du satse på cricketkampene i opptil fem dager, avhengig av formatet. 

Som et resultat av dette har live cricket-betting blitt ekstremt populært. Selv det korteste internasjonale formatet, Twenty20 eller T20 cricket, tar omtrent fire timer å fullføre, noe som gir god til for å plassere live innsatser. 

Det er flere markeder tilgjengelig for live betting på cricket i mange situasjoner enn det var før turneringen startet. Under viktige arrangementer har bookmakere utvidet tilbudet sitt med hundrevis av ulike innsatsalternativer. I vår guide til cricket-spillmarkeder finner du tilleggsinformasjon. 

Mange bettingsider tilbyr også live cricketdata som resultattavler og kommentarer. Dette betyr at du vil kunne holde følge med på aktiviteten, samt få de mest oppdaterte oddsene på ett sted. 

Live Cricket Streaming

Et av de mest attraktive aspektene ved å spille på cricket på nett er muligheten til å se kampene i sanntid. Livestreaming er tilgjengelig på ulike idretter, inkludert cricket, på mange av våre topprangerte bettingsider. Dette er en tjeneste som mange av de største navnene innen betting tilbyr.

Hva som er tilgjengelig når det kommer til livestreaming av cricket kan variere av hvor du befinner deg. Ulike land vil ha et annet utvalg av kamper å velge mellom. Vi har sett mange flerdagskamper, One Day Internationals og Twenty20-kamper tilgjengelig tidligere.

Nasjonale turneringer inkluderer IPL, Pakistan Super League, Big Bash League og mange andre. Gå til oversikten over cricketkamper når starttiden nærmer seg for å få tilgang til livestreamen. 

Denne funksjonen er imidlertid kun tilgjengelig hvis kontoen din er finansiert eller aktiv. Dette innebærer at du må ha et minimumsbeløp på kontoen din eller ha satset i løpet av de siste 24 timene når du logger inn. Du trenger imidlertid ikke å satse på en cricketkamp for å se livestream.

Cricket Betting-app

Du trenger ikke lenger ha tilgang til en datamaskin for å plassere innsatser. Med dagens teknologi er det veldig lett å få tilgang til de mest oppdaterte odds- og bettingmarkedene tilgjengelig når som helst, hvor som helst. 

I dagens spillindustri er det å ha en brukbar mobilapp en viktig faktor for enhver bettingside. Cricketelskere kan dra nytte av en rekke spennende funksjoner. 

Sikkerhet og trygghet

Vi ser på om en bettingside har en skikkelig gamblinglisens. En slik lisens vil i mange tilfeller gjøre det nesten umulig å swindle kunder. Derfor vil vi ikke anbefale en bettingside uten en skikkelig lisens. En annen ting å vurdere er klager på bettingsidene, og om de har blitt løst tilfredsstillende eller ikke. 

En av de største tingene å holde utkikk etter er hvor lenge operatøren har eksistert? Det er et velkjent faktum at pålitelige bookmaker har eksistert i mange år, og de har brukt disse årene godt og gjort sine kunder fornøyde. 

Du har kanskje hørt om selskaper som eCOGRA, IBAS, Gamcare, eller kanskje til og med forskjellige sportsklubber, hvorav en rekke anerkjente nettsider samarbeider med slike organisasjoner og virksomheter.

Konklusjon

Det finnes en rekke alternativer når det kommer til betting på cricket, og vi har dekket de viktigste tingene du må se etter. 

Vi har oppsummert funnene våre, og tildeler i tillegg en samlet vurdering i den endelige dommen for hver bookmaker. Etter vår mening er enhver bettingside med en samlet vurdering på 4 stjerner eller mer definitivt verdt å sjekke ut. Tre stjerner kan anses som et godt snitt, og hvis vi gir lavere karakterer er det gode grunner til det.

Så, hvis du ønsker å spille på cricket i India eller andre steder, sørg for å sjekke ut anmeldelsen vår.